Ημιμαραθώνιος
10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση

10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση

10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση με 15.000 συμμετέχοντες. Δεκαπέντε χιλιάδες συμμετέχοντες στον 10ο διεθνή ΗμιΜαραθώνιο της Αθήνας και τον αγώνα των 5 χλμ θα βρεθούν στην αφετηρία της δημοφιλούς διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική. […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση με 15.000 συμμετέχοντες.

Δεκαπέντε χιλιάδες συμμετέχοντες στον 10ο διεθνή ΗμιΜαραθώνιο της Αθήνας και τον αγώνα των 5 χλμ θα βρεθούν στην αφετηρία της δημοφιλούς διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί σε block των 1.000 ατόμων και θα ξεκινήσει στις 08.30.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετράει ήδη τρεις συνεχόμενες νίκες και ετοιμάζεται να πετύχει ακόμη μία.

10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση

«Η προετοιμασία ως τώρα έχει πάει πολύ καλά. Βοήθησε πολύ το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έκανα για περίπου ένα μήνα στην Κύπρο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω του Covid-19 είχα μείνει πίσω. Όμως στο διάστημα που ακολούθησε κατάφερα να επανέλθω. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα ήταν η πρώτη μου κούρσα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου στον αγώνα», δήλωσε ο αθλητής του Πανελληνίου ΓΣ, ο οποίος είχε πάρει την 4η θέση στα 10χλμ. τερματίζοντας σε 30.37.

10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου επιστρέφει στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, με στόχο να πετύχει την τρίτη της νίκη σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν νικήτρια τόσο το 2020, όταν η διοργάνωση έγινε στο Σχινιά, όσο και πέρσι στον 9ο Ηιμαραθώνιο της Αθήνας.

10ος διεθνής ΗμιΜαραθώνιος της Αθήνας: Ολα έτοιμα για την εκκίνηση
«Γύρισα μόλις στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από την Κύπρο. Έκανα προετοιμασία για περίπου τρεις εβδομάδες στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ. Είμαι ικανοποιημένη από τον όγκο προπόνησης που βγήκε. Ο βασικός στόχος είναι να τρέξω στις 24 Απριλίου στο Μαραθώνιο του Ένσεντε. Θα δοκιμάσω πρώτη φορά τις δυνάμεις μου σε μαραθώνιο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας την Κυριακή είναι ένα δυνατό τεστ για μένα για να δω που βρίσκομαι. Θα είναι ο πρώτος μου αγώνας από πέρσι τον Δεκέμβριο. Ήταν βαρύ το πρόγραμμα το 2021. Είχα πάρει μέρος στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα. Τον Νοέμβριο στο Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Δεκέμβριο είχα μετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Δουβλίνο. Έτσι, έπρεπε να ξεκουραστώ και μετά να μπω πάλι στις προπονήσεις. Την Κυριακή θέλω μια καλή εμφάνιση, να επιβεβαιώσω ότι είμαι σε καλή κατάσταση», δήλωσε η αθλήτρια του Νίκου Πολιά.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος